Halloween ve svíčkárně

13.11.2014 12:34

Naše oslava Halloweenu

Tak a byl tu čtvrtek 30. 10. 2014 a my jsme se těšili na exkursi do svíčkárny v Plzni - Liticích. Předtím nás však čekalo společné setkání školáků ze všech tříd. Jaké překvapení, když kromě nás školáků, přilétla na koštěti čarodějnice Roxana se svou kamarádkou kočičkou Aurélií.  

Po počátečním seznámení jsme zjistili, že je Roxaně 1054 let a přišla s námi oslavit svátek Halloween. No ale protože léta dělají své a čarodějnici chybělo několik zubů, pěkně špatně na nás mluvila. Dalo by se říci, že šišlala.  To vůbec nevadilo, protože jsme začali kouzlit. „Nalijeme, přidáme, okořeníme, zalijeme“… a Roxana mluví sice hezky a správně, ale anglicky.  Ještě že jsme tady měli Aurélii. Ta nám vše přeložila a společně jsme tancovali, létali na koštěti a nakonec se nám podařilo vlastním kouzlem „ Čáry, máry, fuk, anglicky už ani muk,“Roxaně pomoci. Rozloučili jsme se s ní i s Aurélií a hurá do svíčkárny!

Cesta nám rychle uběhla a my jsme se ocitli v Liticích ve svíčkárně. Milý pán nás zde provedl, řekl nám, co budeme dělat a už jsme vytvářeli. Když jsme byli hotovi, mohli jsme se podívat na zvířátka jako agamu vousatou, jménem Tonda, prasátka, slepičky Hedvábničky, holuby a také na chaloupku s čarodějnicí.                                                  

A to bylo pro dnešek vše! Plni zážitků, dojmů a s výrobky jsme odjížděli zpět do školky.

 

Pro fotečky klikni na smajlíka ...

—————

Zpět