Květen u Krtečků

02.06.2023 13:24

Tento měsíc se konečně třída zaplnila dětmi. Všechny nemoci se snad už u Krtečků vyřádily a po dlouhé době se tu ozývá spoustu hlasů, smíchu ale i hašteření a křiku. Začátek měsíce jsme věnovali přípravám překvapení pro vás, rodiče. Svátek slavily nejen maminky, ale v pondělí 15. května celé vaše rodiny Den rodin.

Dlouho jsme s Renatou přemýšlely, co vytvořit, aby to byla opravdová vzpomínka. Letos jste si odnášeli keramický kachel, ve kterém zanechal jasnou stopu čas. Věříme, že i po letech se vám při pohledu na něj zalesknou oči.

Z české rodiny jsme se vydali lodí do Ameriky mezi Indiány. Prožili jsme spolu s náčelnicí Renatou krásný týden plný tvoření, dobrodružství, pátrání, objevování. Na začátku všeho ale byla jedna „kouzelná“ krtečkovská babička, která nám přinesla do školky slepičí peří, jestli by se nám nehodilo. Takže děkujeme babičce a děkujeme vám všem, kteří na nás myslíte a nabízíte zbytky nebo přebytky. Ve školce se využije všechno a díky náhodám, se tu leckdy dějí neskutečné věci. :-) 

 

—————

Zpět