Píšeme článečky do KULICHU

10.03.2013 07:22

Naše informační článečky najdete i v obecním plátku KULICH.

Zde je ukázka:

Únor v mateřské škole
Po pomalém lednovém rozjezdu se v únoru uskutečnilo mnoho dalších akcí. Naši budoucí školáci se hned dvakrát setkali kvůli plánování společných setkání a jejich námětu. Dřina to byla obrovská, ale nakonec jsme se dohodli a téma je jasné. Zatím si ho ale necháme pro sebe. Všichni jsme se již ale nejvíce těšili na naši hlavní únorovou akci - a tou byl karneval. Den před ním nás ještě přijelo navštívit divadlo Dráček s představením O Sněhurce, a pak už jsme se konečně dočkali.

Je pátek 22.2. a KARNEVALOVÉ řádění právě začíná. Po ranním sletu masek, pohádkové svačině a srazu všech přecházíme do tělocvičny, kde na nás čeká řada překvapení v podobě zábavného programu s klaunem Ferdinandem. Po jeho kouzlení, žonglování, jízdě na jednokolce a jiných aktivitách pokračuje naše karnevalové veselí nejrůznějšími soutěžemi a tanci v různých podobách. Na závěr karnevalu nechybí ani naše společné foto a odměna pro všechny.
A to bylo o únoru vše.


Rádi bychom Vás však pozvali na březen. Ve dnech 13. – 20. 3. proběhnou v mateřské škole „DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ“ (viz tabulka), při kterých se s vámi se všemi, kteří se k nám chystáte, rádi uvidíme a kdy si vyzvednete všechny potřebné tiskopisy pro přijetí vašeho dítěte do MŠ. V úterý 26. 3. pak proběhne ZÁPIS DO MATEŘSKÉ ŠKOLY, kdy vyplněné tiskopisy odevzdáte. Těší se na vás kolektiv zaměstnanců MŠ.

—————

Zpět