Sněhuláci pro Afriku

21.02.2016 18:07

Již druhým rokem podpořila naše školka akci Sněhuláci pro Afriku. Výtěžek akce je věnován společnosti Kola pro Afriku o.p.s.

A jak to u nás letos vypadalo? Nu, jak jinak než vesele. Ve středu 17. 2. odpoledne se všichni nadšení stavitelé sněhuláků dostavili do třídy ke Krtečkům, kde na ně čekala obrovská hromada všemožného materiálu na výrobu sněhuláka dle vlastní fantazie a možností :-) Kreativita a nadšení bylo cítit ve vzduchu, maminky, tatínkové, babičky a sourozenci pomáhali vyrobit našim školáčkům ty nejkrásnější sněhuláky. A že se jim opravdu povedli, se můžete přesvědčit na chodbě přímo ve školce. Všichni rodinní sněhuláci byli vystaveni a tím byla také zahájena soutěž Miss Sněhulák, která probíhá formou hlasování až do konce února. Neváhejte a doražte i Vy dát hlas sněhulákovi, který je podle Vás ten nej. 

Během vyrábění si mohli všichni účastníci vyzkoušet africké obleky, chůzi v botech z pneumatiky a dokonce se i vyfotit v africkém fotokoutku. Jsme rádi, že se Vás zúčastnilo tolik a že jste malým či větším finančním obnosem podpořili tuto akci. Přesnou výši příspěvku, který bude odeslán, zveřejníme po ukončení hlasování v soutěži Miss Sněhulák. 

Ještě jednou bychom rádi velice poděkovali všem lidičkám, kteří podpořili sněhuláky. A těšíme se na Vás na dalších akcích ve školce.

Pro fotečky klikni na smajlíka ...


 

 

—————

Zpět